Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Kopen Eindhoven Noord-Brabant

Metalen wanddecoratie is een veel gebruikte soort woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in een veelvoud van vormen en designs. Uw woonhuis bestaat uit 4 muren, maar ieders eigen persoonlijkheid wordt gerealiseerd door de sfeer binnenin. Wilt u een goede manier om uw woonkamer dat eigen sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis of kantoor aan met metalen wanddecoratie. De modieuze uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als inspiratiebron in Eindhoven

Onze selectieverscheidenheid van metalen decoratie aan de wand strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot knusse flora en fauna patronen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie aan de wand

HoewelAlhoewel een omvangrijk gedeelte van onze metalen metalen kunst ontwerpen zijn ontworpen in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er op verzoek ook een vrij ruim spectrum aan expliciete kleuren verkrijgbaar in Eindhoven.

Het monteren van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door het solide uiterlijk. De meeste decoratie aan de wand is ontworpen rekening houdend met het gewicht, zodat de stukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder gebruik te hoeven maken van zware beugels. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis op te hangen!

Bekijk ons voorraad en kies meteen een mooie nieuwe look voor uw woning.

Wat betekent kunst?

Er bestaat geen standaard omlijning van wat kunst inhoudt, en de interpratie ervan is door de tijd heen meerdere keren aangepast.

De drie klassieke peilers van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er geen onderscheid gemaakt met ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die ontwikkeling vervolgens uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur kleur om onze stalen letters nog meer op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypes en Formaten Metalen Decoratieletters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of verschillende vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben bieden voldoende mogelijkheden om ieder muur in elk soort ruimte naar eigen inzicht te verbeteren.

Kies één van onze lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in China/Azië laten produceren worden al onze artikelen gewoon hier in Nederland gefabriceerd. Daarnaast wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde metalen letters, maar streven we daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Eindhoven

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie leveren we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.