Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Bestellen vanuit Eindhoven

Metalen wanddecoratie is een veel voorkomende vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in een veelvoud van vormen en designs. Uw appartement bestaat dan wel uit meerdere muren, maar uw unieke persoonlijke signatuur komt van de persoonlijk gekozen uitstraling binnenin. Wilt u een uitstekende wijze om uw ruimte dat eigen sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het de woning of kantoor aan met metalen wanddecoratie. Deze modieuze uitstraling is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als eye-catcher in Eindhoven

Onze collectie metalen wanddecoratie bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot sfeervolle planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Wij leveren o.a. Decoratie voor aan je wand in Eindhoven maar ook in Gennep, Putten, Veldhoven, Hulst, Waalre, Nuenen, Son en Breugel, Best, Heeze, Mierlo en 6500 andere plaatsen in Nederland

Gekleurde Metalen wanddecoratie

HoewelAlhoewel een groot deel van onze metalen kunststukken voor aan de wand zijn afgewerkt in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is na contact met ons tevens een aanzienlijk breed diversiteit aan specifieke kleuren leverbaar in Eindhoven.

Metalen wanddecoratie Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het degelijke uiterlijk. De meeste wanddecoratie is ontworpen met het oog op hun gewicht, waardoor de stukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden gemonteerd zonder gebruik te hoeven maken van speciale beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig op te hangen!

Bekijk onze wanddecoratie stukken en selecteer onmiddelijk de hedendaagse uitstraling voor uw woning.

Wat betekent kunst?

Er bestaat geen eenduidige omlijning van wat kunst exact is, en het beeld erover is in de loop van tijd uiteraard veranderd.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er geen onderscheid gemaakt met ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en de trend vervolgens uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur-kleur om de metalen letters nog meer op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Fonts en Afmetingen Metalen Metalen Wanddecoratie

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes van de metalen letters die we aanbieden geven ruime mogelijkheden om ieder soort muur in verschillende ruimtes naar eigen inzicht te verfraaien.

Kies uit één van de lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in China/Azië laten produceren worden al onze producten hier in Nederland gemaakt. Daarbij wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Klanttevredenheid

Zoals gezegd leveren wij uitsluitend kwalitatieve  producten, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Eindhoven

 

Naast onze metalen wanddecoratie bieden we ook andere letters van metaal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte geplaatst worden.