Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Decoratie Bestellen Groningen

Metalen decoratie aan de wand is een geliefde vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is te krijgen in een verscheidenheid van stijlen en ontwerpen. Uw woning bestaat uit meerdere muren, maar ieders eigen persoonlijkheid komt van de decoratieve ambiance binnenin. Wilt u een passende manier om uw huis dat persoonlijke gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis of kantoor aan met metalen decoratie aan de wand. De elegante uitstraling is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als inspiratiebron in Groningen

Ons aanbod van metalen decoratie aan de wand uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot knusse planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

KunstvanStaal.nl biedt Decoratie aan de wand in Groningen maar ook in Paterswolde, Haren, Bedum, Zuidhorn, Ten Boer, Noordhorn, De Punt, Roden, Winsum, Leek en 6500 andere plaatsen in Nederland

Metalen decoratie aan de wand in kleur

HoewelAlhoewel een omvangrijk deel van onze metalen metalen kunst ontwerpen zijn gemaakt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is ook een erg groot scala aan speciale kleuren ter beschikking in Groningen.

Het bevestigen van Metalen Decoratie aan de wand

Laat je vooral niet misleiden door het degelijke uiterlijk. Het grootste deel van de decoratie aan de wand is ontworpen rekening houdend met het gewicht, waardoor de stukken vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder gebruik te hoeven maken van aangepaste beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig te plaatsen!

Bekijk onze selectie en selecteer heel gauw de hedendaagse stijl voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er is geen unieke omlijning van wat kunst inhoudt, en de ideeën zijn door de tijd heen sterk aangepast.

De drie klassieke peilers van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen decoratie voor aan je Groningense wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die ontwikkeling vervolgens snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur kleur om de stalen letters nog extra op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypes en Formaten Metalen Decoratieletters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en verschillende vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes van de metalen letters die we in ons assortiment hebben geven ruime mogelijkheden om ieder soort muur in verschillende ruimtes naar wens te verfraaien.

Kies uit één van de lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst of spreuk er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in China laten fabriceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen gewoon hier in Nederland gefabriceerd. Daarnaast wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij enkel kwalitatieve  metalen decoratieve letters, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Groningen

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie hebben we ook andere letters van metaal die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte opgehangen worden.