Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal Bestellen voor Halfweg

Metalen wanddecoratie is een beminde vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is beschikbaar in een verscheidenheid van stijlen en designs. Uw appartement bestaat dan wel uit 4 muren, maar ieders unieke persoonlijkheid komt van de persoonlijk gekozen sfeer binnenin. Wilt u een passende wijze om uw kamer dat individuele gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze eigentijdse look grijpt terug op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als eye-catcher in Halfweg

Ons assortiment metalen decoratie voor aan je wand uiterste van de stijlschaal, van abstracte patronen tot sfeervolle planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie voor aan je wand in kleuren

Ondanks dat een aanzienlijk deel van onze metalen wanddecoratie kunstwerken worden geleverd in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er na contact met ons ook een aanzienlijk ruim spectrum aan expliciete kleuren mogelijk in Halfweg.

Het ophangen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door de bestendige uitstraling. Het grootste deel van de decoratie voor aan je wand is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, met als gevolg dat ze net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden opgehangen zonder gebruik te hoeven maken van zware beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig op te hangen!

Bekijk onze wanddecoratie diversiteit en vind onmiddelijk een mooie nieuwe stijl voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er is geen uitsluitende begripsbepaling van wat kunst is, en de ideeën zijn in de loop van tijd meerdere keren gewijzigd.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen decoratie voor aan je Halfwegse wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die trend vervolgens snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur-kleur om onze decoratieve metalen letters nog extra op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypes en Formaten Metalen Letters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben geven voldoende mogelijkheden om ieder muur in elk soort ruimte naar wens te verfraaien.

Kies uit één van onze lettertypen en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst of spreuk er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in China laten produceren worden al onze artikelen in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij alleen kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde metalen decoratieve letters, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Halfweg

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie leveren we ook andere Metalen Letters die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.