Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Bestellen Nijmegen Gelderland

Metalen wanddecoratie is een beminde soort woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is beschikbaar in een verscheidenheid van vormen en ontwerpen. Uw appartement bestaat uit 4 muren, maar de eigen persoonlijkheid komt van de uitstraling binnenin. Wilt u een uitstekende wijze om uw huis dat eigen sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis of kantoor aan met metalen decoratie voor aan de wand. De elegante look is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als eye-catcher in Nijmegen

Ons assortiment van metalen wanddecoratie bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte patronen tot sfeervolle flora en fauna ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen wanddecoratie

Ondanks het feit dat een flink gedeelte van onze metalen wandkunstwerken zijn ontworpen in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is na contact met ons tevens een erg breed diversiteit aan afwijkende kleuren ter beschikking in Nijmegen.

Metalen wanddecoratie Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door de degelijke uitstraling. De meeste wanddecoratie is ontworpen met het oog op het gewicht, met als gevolg dat de decoratiestukken vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden gemonteerd zonder gebruik te hoeven maken van aangepaste beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig te plaatsen!

Bekijk ons aanbod en selecteer heel gauw de hedendaagse uitstraling voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er is geen uitsluitende definitie van wat kunst exact is, en het beeld erover is door de tijd heen sterk gewijzigd.

De drie klassieke peilers van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er geen onderscheid gemaakt met ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen in Metalen decoratie aan de wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die trend vervolgens uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Pro Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de achtergrond om onze decoratieve stalen letters nog beter op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Fonts en Afmetingen Metalen Letters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben bieden alle mogelijkheden om ieder soort muur in verschillende ruimtes naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies uit één van onze lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst of spreuk er direct uit! 

Kwalitatieve Nederlandse Metalen Producten

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in Azië laten fabriceren worden al onze artikelen in Nederland gefabriceerd. Daarnaast wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  producten, maar streven daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Nijmegen

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie leveren we ook andere Metalen Letters die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in iedere andere kamer of ruimte opgehangen worden.