Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Kopen voor Nijmegen

Metalen decoratie aan de wand is een veel voorkomende vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is beschikbaar in een diversiteit van vormen en designs. Uw woning bestaat dan wel uit vier muren, maar uw unieke persoonlijkheid wordt gerealiseerd door de persoonlijk gekozen sfeer binnenin. Wilt u een goede wijze om uw huis dat persoonlijke sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het de woning of andere omgeving aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze elegante look verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als inspiratiebron in Nijmegen

Ons assortiment metalen decoratie aan de wand strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot intieme flora en fauna vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie aan de wand in kleur

Ondanks het feit dat een flink segment van onze metalen wanddecoratie kunstwerken zijn gemaakt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is op verzoek tevens een vrij breed diversiteit aan afwijkende kleuren beschikbaar in Nijmegen.

Het bevestigen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door de bestendige uitstraling. Het grootste deel van de decoratie aan de wand is ontworpen met het oog op hun gewicht, met als gevolg dat ze vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden gemonteerd zonder aangepaste beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is door iedereen op te hangen!

Bekijk onze selectie en kies heel gauw de mooie aangepaste look voor uw ruimte.

Wat de betekenis van kunst?

Er bestaat geen standaard begripsbepaling van wat kunst precies is, en het beeld erover is door de tijd heen meerdere malen gewijzigd.

De drie klassieke peilers van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er geen onderscheid gemaakt met ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen in Metalen decoratie aan de wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en de stroming daarna uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Pro Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur-kleur om de decoratieve letters nog meer op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Fonts en Afmetingen Metalen Decoratieletters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en verschillende vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben bieden ruime mogelijkheden om ieder muur in iedere ruimte naar eigen inzicht te verbeteren.

Kies uit één van de fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst of spreuk er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in China laten produceren worden al onze artikelen hier in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en daarom nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Klanttevredenheid

Zoals gezegd leveren wij enkel kwalitatieve  producten, maar streven wij daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Nijmegen

 

Naast onze metalen wanddecoratie bieden we ook andere Metalen Letters die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.