Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Kopen in Weesp Noord-Holland

Metalen wanddecoratie is een gewaardeerde soort woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is te krijgen in een diversiteit van stijlen en designs. Uw woning bestaat uit 4 muren, maar uw eigen persoonlijke signatuur komt van de persoonlijk gekozen uitstraling binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een uitstekende wijze om uw woonkamer dat persoonlijke sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het de woning of kantoor aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze modieuze uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als sfeermaker in Weesp

Onze selectieverscheidenheid van metalen decoratie voor aan je wand bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte vormen tot sfeervolle planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) patronen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie voor aan je wand

Ondanks dat een groot gedeelte van onze metalen kunststukken voor aan de wand worden geleverd in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er tevens een aanzienlijk ruim scala aan expliciete kleuren verkrijgbaar in Weesp.

Metalen decoratie voor aan je wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het bestendige uiterlijk. De meeste decoratie voor aan je wand is ontworpen met het oog op het gewicht, met als gevolg dat de decoratiestukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder gebruik te hoeven maken van speciale beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig te bevestigen!

Bekijk onze wanddecoratie diversiteit en kies onmiddelijk een aangepaste look voor uw ruimte.

Wat betekent kunst?

Er is geen eenduidige begripsbepaling van wat kunst is, en de ideeën zijn door de tijd heen meerdere malen gewijzigd.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er geen onderscheid gemaakt met ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die trend vervolgens langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur-kleur om de letters nog beter op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypen en Afmetingen Metalen Metalen Wanddecoratie

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. Onze verschillende kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypen van de metalen letters die we aanbieden geven ruime mogelijkheden om ieder muur in verschillende ruimtes naar wens aan te kleden.

Kies uit één van de lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in Azië laten fabriceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  metalen letters, maar streven we daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Weesp

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie bieden we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.