Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Decoratie voor Landsmeer

Metalen wanddecoratie is een beminde vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is beschikbaar in een variëteit van vormen en ontwerpen. Uw woning bestaat dan wel uit meerdere muren, maar ieders originele persoonlijke signatuur wordt gerealiseerd door de decoratieve uitstraling binnenin. Wilt u een prima oplossing om uw woonkamer dat persoonlijke gevoel van levendigheid te geven? Kleed het de woning of andere omgeving aan met metalen wanddecoratie. De elegante look grijpt terug op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als sfeermaker in Landsmeer

Onze collectie metalen wanddecoratie uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot intieme planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

KunstvanStaal.nl biedt o.a. Decoratie aan de wand in Landsmeer maar ook in Tuindorp Oostzaan, Oostzaan, Zaanstad, Monnickendam, Amsterdam, Purmerend, Halfweg, Diemen, Halfweg, Edam en alle andere plaatsen in Nederland

Gekleurde Metalen wanddecoratie

HoewelAlhoewel een omvangrijk segment van onze metalen wandkunstwerken zijn gemaakt in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is tevens een behoorlijk ruim diversiteit aan karakteristieke kleuren ter beschikking in Landsmeer.

Het monteren van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door de degelijke uitstraling. De meeste wanddecoratie is ontworpen met het oog op het gewicht, waardoor ze vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden opgehangen zonder zware beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is door iedereen te plaatsen!

Bekijk onze wanddecoratie stukken en kies vandaag nog een mooie aangepaste look voor uw woning.

Wat de betekenis van kunst?

Er bestaat geen uitsluitende begripsbepaling van wat kunst precies is, en de interpratie ervan is door de tijd heen meerdere keren veranderd.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er geen onderscheid gemaakt met ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en de trend daarna snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Pro Tip: Ga voor een metalen letter kleur die contrasteert met de muur-kleur om de stalen letters nog beter op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Fonts en Formaten Metalen Metalen Wanddecoratie

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne en verschillende vrolijke kleuren. Onze verschillende kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypen die we aanbieden bieden alle mogelijkheden om ieder muur in iedere ruimte naar eigen inzicht te verfraaien.

Kies één van de lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst of spreuk er direct uit! 

Kwalitatieve Nederlandse Metalen Producten

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in Azië laten produceren worden alle producten op deze website hier in Nederland gemaakt. Daarbij wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij uitsluitend kwalitatieve  metalen decoratieve letters, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Landsmeer

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie hebben we ook andere Metalen Letters die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in iedere andere kamer of ruimte geplaatst worden.