Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Bestellen Bleiswijk Zuid-Holland

Metalen wanddecoratie is een gewaardeerde vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is beschikbaar in een variëteit van vormen en designs. Uw woonhuis bestaat uit vier muren, maar de aparte persoonlijke signatuur wordt gerealiseerd door de persoonlijk gekozen sfeer binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een passende manier om uw kamer dat persoonlijke gevoel van levendigheid te geven? Kleed het de woning of andere omgeving aan met metalen wanddecoratie. De modieuze uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als inspiratiebron in Bleiswijk

Onze selectieverscheidenheid metalen wanddecoratie uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot knusse planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen wanddecoratie in kleuren

HoewelAlhoewel een aanzienlijk deel van onze metalen kunststukken voor aan de wand zijn gemaakt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er tevens een behoorlijk ruim spectrum aan specifieke kleuren leverbaar in Bleiswijk.

Metalen wanddecoratie Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door de solide uitstraling. Het grootste deel van de wanddecoratie is ontworpen met het oog op het gewicht, met als gevolg dat de decoratiestukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder gebruik te hoeven maken van zware beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig op te hangen!

Bekijk onze wanddecoratie stukken en selecteer meteen een mooie nieuwe look voor uw woning.

Wat is kunst?

Er is geen uitsluitende omlijning van wat kunst inhoudt, en de ideeën zijn in de loop van tijd uiteraard gewijzigd.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die ontwikkeling vervolgens langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de muur-kleur om de decoratieve letters nog beter op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypen en Afmetingen Metalen Decoratieletters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in het zwart, champagne en verschillende vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypen die we aanbieden geven ruime mogelijkheden om ieder soort muur in verschillende ruimtes naar wens te verbeteren.

Kies uit één van de lettertypen en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst of spreuk er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in Azië laten produceren worden alle producten op deze website hier in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij enkel kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde decoratieve letters, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Bleiswijk

 

Naast onze metalen wanddecoratie leveren we ook andere letters van metaal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan uiteraard ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.