Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal Kopen in Delfgauw Zuid-Holland

Metalen decoratie aan de wand is een gewaardeerde vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is verkrijgbaar in een veelheid van vormen en ontwerpen. Uw woonhuis bestaat uit meerdere muren, maar de unieke persoonlijkheid bestaat uit de sfeer binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een passende manier om uw huis dat persoonlijke sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het uw appartement aan met metalen decoratie aan de wand. De bijdetijdse look verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als inspiratiebron in Delfgauw

Ons assortiment metalen decoratie aan de wand uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot intieme flora en fauna patronen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie aan de wand

HoewelAlhoewel een aanzienlijk gedeelte van onze metalen wandkunstwerken zijn ontworpen in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is op aanvraag tevens een behoorlijk groot scala aan speciale kleuren mogelijk in Delfgauw.

Het plaatsen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door de duurzame uitstraling. Het grootste deel van de decoratie aan de wand is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, waardoor de stukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder speciale beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is eenvoudig te bevestigen!

Bekijk ons wanddecoratie voorraad en selecteer onmiddelijk een hedendaagse uitstraling voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er is geen unieke omlijning van wat kunst inhoudt, en het beeld erover is door de tijd heen meerdere keren aangepast.

De drie klassieke kolommen van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die stroming vervolgens snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de achtergrond om de letters nog meer op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypes en Formaten Metalen Letters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en verschillende vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes van de metalen letters die we aanbieden bieden ruime mogelijkheden om ieder soort muur in verschillende ruimtes naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies één van de lettertypen en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst of spreuk er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in Azië laten maken worden alle producten op deze website gewoon hier in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en daarom nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  decoratieve letters, maar streven we daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Delfgauw

 

Naast onze metalen wanddecoratie leveren we ook andere letters van staal die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.