Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal Bestellen in Capelle aan den IJssel Zuid-Holland

Metalen decoratie aan de wand is een geliefde vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen en designs. Uw appartement bestaat dan wel uit vier muren, maar de aparte persoonlijkheid bestaat uit de persoonlijk gekozen ambiance binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een passende oplossing om uw kamer dat individuele sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis of andere omgeving aan met metalen decoratie aan de wand. Deze eigentijdse uitstraling grijpt terug op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als sfeermaker in Capelle aan den IJssel

Ons aanbod van metalen decoratie aan de wand uiterste van de stijlschaal, van abstracte vormen tot huiselijke flora en fauna thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie aan de wand in kleur

Ondanks dat een groot segment van onze metalen wanddecoratie kunstwerken worden geleverd in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er na contact met ons ook een zeer ruim spectrum aan expliciete kleuren mogelijk in Capelle aan den IJssel.

Het bevestigen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door het duurzame uiterlijk. Het grootste deel van de decoratie aan de wand is ontworpen met het oog op het gewicht, waardoor de stukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden gemonteerd zonder gebruik te hoeven maken van aangepaste beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig te plaatsen!

Bekijk onze wanddecoratie diversiteit en selecteer meteen een mooie hedendaagse uitstraling voor uw woning.

Wat is de definitie van kunst?

Er is geen uitsluitende begripsbepaling van wat kunst precies is, en de interpratie ervan is in de loop van tijd meerdere malen gewijzigd.

De drie klassieke kolommen van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er minder gekeken naar ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen decoratie aan de wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die stroming daarna langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur-kleur om de letters nog extra op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypes en Afmetingen Metalen Letters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes van de metalen letters die we in ons assortiment hebben geven alle mogelijkheden om ieder muur in iedere ruimte naar wens te verfraaien.

Kies uit één van de lettertypen en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst of spreuk er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in China/Azië laten fabriceren worden alle producten op deze website hier in Nederland gemaakt. Daarbij wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  producten, maar streven daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Capelle aan den IJssel

 

Naast onze metalen wanddecoratie bieden we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.