Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie in Nootdorp

Metalen wanddecoratie is een populaire soort woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is te krijgen in een variëteit van vormen en ontwerpen. Uw huis bestaat dan wel uit 4 muren, maar de eigen persoonlijkheid komt van de uitstraling binnenin. Wilt u een prima wijze om uw woonkamer dat individuele sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het de woning of kantoor aan met metalen wanddecoratie. De elegante uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als inspiratiebron in Nootdorp

Onze collectie van metalen wanddecoratie uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot intieme flora en fauna vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen wanddecoratie in kleur

HoewelAlhoewel een groot segment van onze metalen wandkunstwerken zijn afgewerkt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is tevens een vrij breed spectrum aan speciale kleuren mogelijk in Nootdorp.

Het monteren van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door het bestendige uiterlijk. De meeste wanddecoratie is ontworpen met het oog op het gewicht, met als gevolg dat de decoratiestukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden opgehangen zonder aangepaste beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is door iedereen te bevestigen!

Bekijk ons aanbod en selecteer meteen de mooie nieuwe uitstraling voor uw ruimte.

Wat is de definitie van kunst?

Er bestaat geen unieke definitie van wat kunst exact inhoudt, en de ideeën zijn in de loop van tijd meerdere keren gewijzigd.

De drie klassieke kolommen van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen decoratie aan de wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die voorkeur vervolgens langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Pro Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de achtergrond om onze letters nog meer op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Fonts en Formaten Metalen Letters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of verschillende vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben geven ruime mogelijkheden om ieder soort muur in verschillende ruimtes naar eigen inzicht te verbeteren.

Kies uit één van onze lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in China/Azië laten fabriceren worden al onze artikelen gewoon hier in Nederland gefabriceerd. Daarnaast wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde producten, maar streven daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Nootdorp

 

Naast onze metalen wanddecoratie bieden we ook andere letters van staal die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.