Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Kopen Maasdam

Metalen decoratie aan de wand is een gewaardeerde vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is verkrijgbaar in een veelvoud van vormen en ontwerpen. Uw huis bestaat dan wel uit meerdere muren, maar ieders unieke persoonlijke signatuur bestaat uit de decoratieve details binnenin. Wilt u een goede wijze om uw ruimte dat persoonlijke gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis of kantoor aan met metalen decoratie voor aan de wand. Deze elegante uitstraling is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als eye-catcher in Maasdam

Ons assortiment van metalen decoratie aan de wand strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte patronen tot huiselijke planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) patronen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie aan de wand in kleuren

Ondanks dat een flink deel van onze metalen metalen kunst ontwerpen zijn afgewerkt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er op aanvraag ook een vrij breed scala aan specifieke kleuren voorhanden in Maasdam.

Het ophangen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door het duurzame uiterlijk. De meeste decoratie aan de wand is ontworpen met het oog op het gewicht, zodat de stukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden gemonteerd zonder speciale beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is eenvoudig op te hangen!

Bekijk ons wanddecoratie aanbod en kies heel gauw een hedendaagse look voor uw ruimte.

Wat de betekenis van kunst?

Er is geen unieke beschrijving van wat kunst exact inhoudt, en de interpratie ervan is in de loop van tijd meerdere malen aangepast.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die ontwikkeling daarna snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Pro Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de achtergrond om onze decoratieve letters nog beter op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypes en Afmetingen Metalen Letters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes van de metalen letters die we in ons assortiment hebben geven ruime mogelijkheden om ieder soort muur in elk soort ruimte naar wens te verfraaien.

Kies één van onze lettertypen en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst of spreuk er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in Azië laten maken worden al onze producten in Nederland gefabriceerd. Daarnaast wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en daarom nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde producten, maar streven wij daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Maasdam

 

Naast onze metalen wanddecoratie leveren we ook andere letters van staal die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte opgehangen worden.