Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie vanuit Westmaas Zuid-Holland

Metalen wanddecoratie is een geliefde soort woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in een variëteit van stijlen en ontwerpen. Uw woning bestaat dan wel uit 4 muren, maar ieders eigen persoonlijke signatuur komt van de persoonlijk gekozen uitstraling binnenin. Wilt u een uitstekende manier om uw huis dat individuele gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het huis of andere omgeving aan met metalen wanddecoratie. De smaakvolle look verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als sfeermaker in Westmaas

Onze collectie van metalen decoratie aan de wand uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot knusse planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie aan de wand in kleuren

Ondanks dat een aanmerkelijk deel van onze metalen wanddecoratie kunstwerken zijn afgewerkt in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is na contact met ons ook een behoorlijk breed spectrum aan expliciete kleuren ter beschikking in Westmaas.

Metalen decoratie aan de wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het solide uiterlijk. De meeste decoratie aan de wand is ontworpen met het oog op het gewicht, met als gevolg dat ze net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder gebruik te hoeven maken van zware beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig te plaatsen!

Bekijk onze stukken en selecteer meteen de mooie hedendaagse uitstraling voor uw woning.

Wat de betekenis van kunst?

Er bestaat geen standaard definitie van wat kunst precies inhoudt, en het beeld erover is door de tijd heen uiteraard gewijzigd.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen decoratie voor aan je Westmaasse wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die ontwikkeling vervolgens uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Pro Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur-kleur om de decoratieve stalen letters nog beter op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypes en Afmetingen Metalen Letters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of verschillende vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes van de metalen letters die we in ons assortiment hebben bieden alle mogelijkheden om ieder muur in elk soort ruimte naar wens aan te kleden.

Kies één van de lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst of spreuk er direct uit! 

Kwalitatieve Nederlandse Metalen Producten

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in Azië laten produceren worden al onze artikelen in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde producten, maar streven wij daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Westmaas

 

Naast onze metalen wanddecoratie bieden we ook andere letters van metaal die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een eerste impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan uiteraard ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.