Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie vanuit Mijnsheerenland

Metalen wanddecoratie is een populaire vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in een variëteit van stijlen en ontwerpen. Uw woonhuis bestaat uit vier muren, maar de eigen persoonlijke signatuur wordt gerealiseerd door de persoonlijk gekozen sfeer binnenin. Wilt u een passende oplossing om uw huis dat eigen gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis aan met metalen wanddecoratie. De elegante uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als sfeermaker in Mijnsheerenland

Onze selectieverscheidenheid van metalen wanddecoratie strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot knusse flora en fauna patronen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen wanddecoratie

HoewelAlhoewel een flink gedeelte van onze metalen wanddecoratie kunstwerken zijn ontworpen in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is na contact met ons tevens een behoorlijk ruim scala aan afwijkende kleuren ter beschikking in Mijnsheerenland.

Metalen wanddecoratie Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door de degelijke uitstraling. Het grootste deel van de wanddecoratie is ontworpen rekening houdend met het gewicht, waardoor ze net als andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder speciale beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis op te hangen!

Bekijk onze variëteit en kies meteen een mooie hedendaagse uitstraling voor uw woning.

Wat de betekenis van kunst?

Er bestaat geen uitsluitende beschrijving van wat kunst precies inhoudt, en de ideeën zijn in de loop van tijd meerdere keren veranderd.

De drie klassieke kolommen van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die ontwikkeling daarna uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de muur-kleur om onze metalen letters nog beter op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypen en Afmetingen Metalen Metalen Wanddecoratie

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of verschillende vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypen van de metalen letters die we in ons assortiment hebben geven alle mogelijkheden om ieder muur in verschillende ruimtes naar wens te verfraaien.

Kies één van onze lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst of spreuk er direct uit! 

Kwalitatieve Nederlandse Metalen Producten

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in China laten fabriceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen gewoon hier in Nederland gemaakt. Daarbij wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Klanttevredenheid

Zoals gezegd leveren wij enkel kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde decoratieve letters, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Mijnsheerenland

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie leveren we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.