Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal Kopen voor Puttershoek

Metalen wanddecoratie is een veel gebruikte vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in een veelvoud van vormen en designs. Uw appartement bestaat uit meerdere muren, maar uw unieke persoonlijkheid komt van de decoratieve ambiance binnenin. Wilt u een passende wijze om uw ruimte dat eigen sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het de woning of andere omgeving aan met metalen wanddecoratie. De eigentijdse look grijpt terug op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als sfeermaker in Puttershoek

Onze selectieverscheidenheid van metalen wanddecoratie uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot knusse planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen wanddecoratie

HoewelAlhoewel een aanzienlijk gedeelte van onze metalen kunststukken voor aan de wand worden geleverd in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er op aanvraag tevens een aanzienlijk breed scala aan speciale kleuren leverbaar in Puttershoek.

Metalen wanddecoratie Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door de duurzame uitstraling. Het grootste deel van de wanddecoratie is ontworpen met het oog op het gewicht, waardoor de stukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder aangepaste beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is eenvoudig op te hangen!

Bekijk ons wanddecoratie voorraad en vind vandaag nog een mooie aangepaste look voor uw woning.

Wat de betekenis van kunst?

Er is geen unieke beschrijving van wat kunst precies inhoudt, en de interpratie ervan is door de tijd heen meerdere malen veranderd.

De drie klassieke kolommen van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen decoratie voor aan je Puttershoekse wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die ontwikkeling vervolgens langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Pro Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de achtergrond om de letters nog extra op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Fonts en Afmetingen Metalen Letters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en verschillende vrolijke kleuren. Onze verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes die we aanbieden bieden voldoende mogelijkheden om ieder muur in verschillende ruimtes naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies uit één van de fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in China laten maken worden alle producten op deze website gewoon hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  metalen letters, maar streven daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Puttershoek

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie hebben we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in iedere andere kamer of ruimte opgehangen worden.