Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Bestellen Delft

Metalen decoratie aan de wand is een geliefde vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is beschikbaar in een variëteit van vormen en ontwerpen. Uw woonhuis bestaat uit 4 muren, maar de unieke persoonlijkheid komt van de decoratieve details binnenin. Wilt u een prima oplossing om uw huis dat eigen sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het uw appartement of andere omgeving aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze eigentijdse look verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als sfeermaker in Delft

Onze collectie van metalen decoratie voor aan je wand strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte patronen tot sfeervolle flora en fauna thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie voor aan je wand in kleuren

HoewelAlhoewel een flink deel van onze metalen wandkunstwerken zijn afgewerkt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is op verzoek ook een aanzienlijk ruim scala aan expliciete kleuren voorhanden in Delft.

Het bevestigen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door het degelijke uiterlijk. De meeste decoratie voor aan je wand is ontworpen met het oog op het gewicht, zodat de stukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder gebruik te hoeven maken van aangepaste beugels. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis te bevestigen!

Bekijk onze variëteit en kies meteen de hedendaagse look voor uw woning.

Wat is de definitie van kunst?

Er is geen uitsluitende beschrijving van wat kunst precies inhoudt, en de interpratie ervan is door de tijd heen meerdere malen gewijzigd.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen decoratie voor aan je Delftse wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die stroming vervolgens langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Pro Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de achtergrond om de letters nog beter op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Fonts en Formaten Metalen Metalen Wanddecoratie

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben geven voldoende mogelijkheden om ieder muur in iedere ruimte naar eigen inzicht te verfraaien.

Kies één van de fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst of spreuk er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in Azië laten produceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen hier in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en daarom nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Klanttevredenheid

Zoals gezegd leveren wij uitsluitend kwalitatieve  producten, maar streven we daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Delft

 

Naast onze metalen wanddecoratie hebben we ook andere letters van metaal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.