Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal voor Delft Zuid-Holland

Metalen decoratie voor aan de wand is een populaire vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie voor aan de wand is verkrijgbaar in een groot assortiment van vormen en ontwerpen. Uw woonhuis bestaat uit vier muren, maar ieders unieke persoonlijkheid wordt gerealiseerd door de persoonlijk gekozen atmosfeer binnenin. Wilt u een goede oplossing om uw huis dat persoonlijke gevoel van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis of andere omgeving aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze smaakvolle uitstraling grijpt terug naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als eye-catcher in Delft

Ons assortiment metalen decoratie voor aan je wand bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot intieme planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie voor aan je wand in kleuren

Ondanks het feit dat een omvangrijk segment van onze metalen kunststukken voor aan de wand zijn afgewerkt in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is na contact met ons ook een erg ruim spectrum aan specifieke kleuren beschikbaar in Delft.

Het bevestigen van Metalen Decoratie voor aan de wand

Laat je vooral niet misleiden door het duurzame uiterlijk. Het grootste deel van de decoratie voor aan je wand is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, met als gevolg dat de decoratiestukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden opgehangen zonder speciale beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is eenvoudig op te hangen!

Bekijk ons wanddecoratie voorraad en kies vandaag nog een aangepaste look voor uw ruimte.

Wat de betekenis van kunst?

Er is geen eenduidige begripsbepaling van wat kunst inhoudt, en het beeld erover is door de tijd heen meerdere keren aangepast.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die stroming vervolgens langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur-kleur om onze metalen letters nog meer op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypes en Formaten Metalen Metalen Wanddecoratie

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. De kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes van de metalen letters die we in ons assortiment hebben bieden alle mogelijkheden om ieder soort muur in elk soort ruimte naar eigen inzicht te verbeteren.

Kies één van onze lettertypen en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in Azië laten fabriceren worden al onze artikelen gewoon hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij uitsluitend kwalitatieve  metalen decoratieve letters, maar streven we daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Delft

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie leveren we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.