Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal Bestellen voor Carnisse

Metalen wanddecoratie is een veel gebruikte vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is te krijgen in een diversiteit van stijlen en designs. Uw huis bestaat dan wel uit vier muren, maar ieders unieke persoonlijkheid bestaat uit de decoratieve sfeer binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een passende wijze om uw woonkamer dat eigen sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het huis aan met metalen decoratie voor aan de wand. Deze bijdetijdse uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als sfeermaker in Carnisse

Onze collectie van metalen wanddecoratie bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot sfeervolle planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen wanddecoratie

Ondanks dat een omvangrijk deel van onze metalen kunststukken voor aan de wand worden geleverd in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er op verzoek tevens een behoorlijk groot spectrum aan afwijkende kleuren mogelijk in Carnisse.

Het ophangen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door de bestendige uitstraling. De meeste wanddecoratie is ontworpen met het oog op het gewicht, waardoor de stukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden gemonteerd zonder aangepaste beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is eenvoudig te plaatsen!

Bekijk ons voorraad en vind vandaag nog een mooie nieuwe look voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er bestaat geen unieke definitie van wat kunst exact is, en de ideeën zijn door de tijd heen sterk aangepast.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er minder gekeken naar ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die ontwikkeling vervolgens snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de achtergrond om de decoratieve metalen letters nog meer op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypen en Afmetingen Metalen Letters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en verschillende vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypen die we in ons assortiment hebben geven alle mogelijkheden om ieder muur in iedere ruimte naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies één van de lettertypen en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst of spreuk er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in China laten maken worden alle producten op deze website hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en daarom nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij enkel kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde decoratieve letters, maar streven daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Carnisse

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie leveren we ook andere letters van metaal die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte geplaatst worden.