Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Schiedam Zuid-Holland

Metalen decoratie voor aan je wand is een gewaardeerde vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie voor aan je wand is te krijgen in een scala van vormen en ontwerpen. Uw woonhuis bestaat uit 4 muren, maar uw eigen persoonlijkheid komt van de atmosfeer binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een passende oplossing om uw huis dat individuele sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het uw appartement of kantoor aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze smaakvolle uitstraling grijpt terug op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als eye-catcher in Schiedam

Ons assortiment van metalen decoratie voor aan je wand strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte patronen tot huiselijke flora en fauna thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie voor aan je wand

Ondanks dat een flink deel van onze metalen metalen kunst ontwerpen worden geleverd in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is ook een behoorlijk ruim diversiteit aan speciale kleuren verkrijgbaar in Schiedam.

Metalen decoratie voor aan je wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door de degelijke uitstraling. De meeste decoratie voor aan je wand is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, zodat de stukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden gemonteerd zonder gebruik te hoeven maken van speciale beugels. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis op te hangen!

Bekijk onze stukken en selecteer heel gauw de mooie nieuwe look voor uw woning.

Wat de betekenis van kunst?

Er bestaat geen eenduidige definitie van wat kunst inhoudt, en de ideeën zijn in de loop van tijd sterk gewijzigd.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen decoratie aan de wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en de ontwikkeling vervolgens langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Pro Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur kleur om onze decoratieve stalen letters nog beter op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Fonts en Afmetingen Metalen Metalen Wanddecoratie

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en verschillende vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben geven ruime mogelijkheden om ieder soort muur in elk soort ruimte naar wens aan te kleden.

Kies uit één van onze lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in China laten fabriceren worden al onze artikelen hier in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  metalen letters, maar streven we daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Schiedam

 

Naast onze metalen wanddecoratie bieden we ook andere letters van staal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in iedere andere kamer of ruimte geplaatst worden.