Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie in Schiedam

Metalen decoratie voor aan je wand is een veel gevraagde soort woondecoratie.

Metalen decoratie voor aan je wand is te krijgen in een variëteit van stijlen en ontwerpen. Uw huis bestaat uit meerdere muren, maar de aparte persoonlijkheid komt van de decoratieve details binnenin. Wilt u een passende oplossing om uw huis dat eigen sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het de woning of andere omgeving aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze modieuze uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als eye-catcher in Schiedam

Onze selectieverscheidenheid van metalen decoratie voor aan je wand bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot intieme planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) patronen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie voor aan je wand in kleur

Ondanks dat een flink deel van onze metalen metalen kunst ontwerpen worden geleverd in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is na contact met ons tevens een behoorlijk breed spectrum aan karakteristieke kleuren verkrijgbaar in Schiedam.

Metalen decoratie voor aan je wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het duurzame uiterlijk. De meeste decoratie voor aan je wand is ontworpen met het oog op hun gewicht, zodat de decoratiestukken net als andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder zware beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is door iedereen te plaatsen!

Bekijk ons wanddecoratie aanbod en vind onmiddelijk de nieuwe uitstraling voor uw ruimte.

Wat is de definitie van kunst?

Er is geen uitsluitende begripsbepaling van wat kunst is, en de interpratie ervan is door de tijd heen meerdere keren aangepast.

De drie klassieke peilers van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die trend daarna snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Tip: Ga voor een metalen letter kleur die contrasteert met de achtergrond om de decoratieve metalen letters nog extra op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypen en Formaten Metalen Decoratieletters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. De kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypen die we aanbieden bieden voldoende mogelijkheden om ieder soort muur in verschillende ruimtes naar eigen inzicht te verfraaien.

Kies één van de lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de ontworpen tekst of spreuk er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in China/Azië laten maken worden al onze artikelen in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Klanttevredenheid

Zoals gezegd leveren wij enkel kwalitatieve  producten, maar streven wij daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Schiedam

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie hebben we ook andere letters van staal die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte geplaatst worden.