Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Bestellen Rotterdam

Metalen decoratie aan de wand is een gewaardeerde soort woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is beschikbaar in een groot assortiment van vormen en designs. Uw woonhuis bestaat dan wel uit meerdere muren, maar uw aparte persoonlijke signatuur bestaat uit de decoratieve ambiance binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een goede oplossing om uw ruimte dat persoonlijke sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het uw appartement of andere omgeving aan met metalen decoratie aan de wand. De trendy uitstraling grijpt terug op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als sfeermaker in Rotterdam

Ons aanbod van metalen decoratie aan de wand strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot huiselijke flora en fauna patronen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie aan de wand

Ondanks dat een aanzienlijk deel van onze metalen kunststukken voor aan de wand zijn ontworpen in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is op aanvraag tevens een aanzienlijk groot spectrum aan afwijkende kleuren voorhanden in Rotterdam.

Metalen decoratie aan de wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het degelijke uiterlijk. Het grootste deel van de decoratie aan de wand is ontworpen met het oog op het gewicht, zodat de stukken vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden gemonteerd zonder aangepaste beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is eenvoudig op te hangen!

Bekijk onze diversiteit en vind meteen een mooie nieuwe uitstraling voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er is geen unieke omlijning van wat kunst precies is, en het beeld erover is in de loop van tijd meerdere keren gewijzigd.

De drie klassieke peilers van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen decoratie aan de wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en de voorkeur daarna langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de achtergrond om de decoratieve letters nog beter op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypes en Afmetingen Metalen Letters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes van de metalen letters die we aanbieden geven ruime mogelijkheden om ieder muur in elk soort ruimte naar eigen inzicht te verbeteren.

Kies één van de fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in Azië laten maken worden alle producten op deze website gewoon hier in Nederland gemaakt. Daarbij wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Klanttevredenheid

Zoals gezegd leveren wij enkel kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde decoratieve letters, maar streven wij daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Rotterdam

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie hebben we ook andere letters van metaal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een eerste impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan uiteraard ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.