Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie vanuit Bolnes Zuid-Holland

Metalen decoratie voor aan je wand is een geliefde soort woondecoratie.

Metalen decoratie voor aan je wand is beschikbaar in een variëteit van vormen en ontwerpen. Uw appartement bestaat uit 4 muren, maar ieders aparte persoonlijke signatuur wordt gerealiseerd door de decoratieve details binnenin. Wilt u een passende wijze om uw ruimte dat persoonlijke sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het huis of kantoor aan met metalen decoratie voor aan je wand. De trendy uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als eye-catcher in Bolnes

Ons aanbod metalen decoratie voor aan je wand strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte ontwerpen tot knusse planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie voor aan je wand in kleur

HoewelAlhoewel een aanzienlijk deel van onze metalen metalen kunst ontwerpen worden geleverd in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er na contact met ons tevens een vrij breed scala aan speciale kleuren mogelijk in Bolnes.

Het plaatsen van Metalen Decoratie voor aan je wand

Laat je vooral niet misleiden door het solide uiterlijk. De meeste decoratie voor aan je wand is ontworpen met het oog op het gewicht, met als gevolg dat de decoratiestukken vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder gebruik te hoeven maken van aangepaste beugels. Onze wanddecoratie is door iedereen te plaatsen!

Bekijk ons wanddecoratie voorraad en kies direct een mooie aangepaste stijl voor uw woning.

Wat is kunst?

Er is geen unieke beschrijving van wat kunst precies inhoudt, en de interpratie ervan is in de loop van tijd sterk aangepast.

De drie klassieke peilers van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen decoratie voor aan je Bolnesse wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die stroming vervolgens uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Pro Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de achtergrond om onze decoratieve letters nog beter op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Fonts en Formaten Metalen Metalen Wanddecoratie

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in het zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben bieden ruime mogelijkheden om ieder soort muur in elk soort ruimte naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies uit één van onze lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in China/Azië laten fabriceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen gewoon hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  metalen decoratieve letters, maar streven wij daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Bolnes

 

Naast onze metalen wanddecoratie leveren we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte geplaatst worden.