Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Kopen in Bolnes

Metalen wanddecoratie is een geliefde vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is beschikbaar in een diversiteit van stijlen en ontwerpen. Uw woning bestaat dan wel uit meerdere muren, maar ieders eigen persoonlijkheid wordt gerealiseerd door de uitstraling binnenin. Wilt u een goede oplossing om uw kamer dat eigen sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het huis of kantoor aan met metalen wanddecoratie. Deze bijdetijdse look verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als inspiratiebron in Bolnes

Onze collectie van metalen wanddecoratie beslaat het uiterste van de stijlschaal, van abstracte vormen tot intieme flora en fauna ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen wanddecoratie

Ondanks het feit dat een aanmerkelijk deel van onze metalen kunststukken voor aan de wand zijn afgewerkt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er op aanvraag tevens een vrij breed scala aan karakteristieke kleuren beschikbaar in Bolnes.

Metalen wanddecoratie Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het bestendige uiterlijk. De meeste wanddecoratie is ontworpen met het oog op het gewicht, waardoor de stukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder gebruik te hoeven maken van speciale beugels. Onze wanddecoratie is door iedereen op te hangen!

Bekijk ons wanddecoratie aanbod en kies heel gauw de aangepaste uitstraling voor uw ruimte.

Wat betekent kunst?

Er is geen eenduidige begripsbepaling van wat kunst exact is, en de interpratie ervan is in de loop van tijd sterk gewijzigd.

De drie klassieke kolommen van beeldende kunst zijn schilderwerken, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er minder gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die ontwikkeling vervolgens uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Pro Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de muur kleur om de stalen letters nog extra op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypes en Formaten Metalen Metalen Wanddecoratie

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of verschillende vrolijke kleuren. De kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben bieden ruime mogelijkheden om ieder soort muur in verschillende ruimtes naar wens te verbeteren.

Kies uit één van de lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst er direct uit! 

Kwalitatieve Nederlandse Metalen Producten

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in China laten fabriceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen in Nederland gemaakt. Daarbij wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en daarom nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  producten, maar streven daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Bolnes

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie bieden we ook andere letters van metaal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.