Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Kopen vanuit De Lier

Metalen decoratie aan de wand is een veel gebruikte vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is verkrijgbaar in een veelheid van vormen en ontwerpen. Uw woonhuis bestaat uit meerdere muren, maar de eigen persoonlijke signatuur bestaat uit de persoonlijk gekozen atmosfeer binnenin. Wilt u een goede oplossing om uw ruimte dat persoonlijke sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het huis of kantoor aan met metalen decoratie aan de wand. De eigentijdse look is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als sfeermaker in De Lier

Onze collectie van metalen decoratie aan de wand uiterste van de stijlschaal, van abstracte vormen tot sfeervolle flora en fauna ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie aan de wand

Ondanks het feit dat een flink segment van onze metalen wandkunstwerken worden geleverd in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is na contact met ons tevens een vrij breed scala aan specifieke kleuren voorhanden in De Lier.

Het ophangen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door het degelijke uiterlijk. De meeste decoratie aan de wand is ontworpen rekening houdend met het gewicht, zodat de decoratiestukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder gebruik te hoeven maken van speciale beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig op te hangen!

Bekijk onze wanddecoratie diversiteit en vind meteen een mooie aangepaste look voor uw ruimte.

Wat de betekenis van kunst?

Er is geen standaard begripsbepaling van wat kunst precies is, en de interpratie ervan is in de loop van tijd uiteraard veranderd.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen decoratie voor aan je De Lierse wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die stroming daarna uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Pro Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur kleur om de decoratieve stalen letters nog beter op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypes en Formaten Metalen Metalen Wanddecoratie

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. Onze verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes die we aanbieden geven alle mogelijkheden om ieder muur in elk soort ruimte naar eigen inzicht te verfraaien.

Kies uit één van de lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst of spreuk er direct uit! 

Kwalitatieve Nederlandse Metalen Producten

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in China laten fabriceren worden al onze producten gewoon hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en daarom nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij enkel kwalitatieve  producten, maar streven daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in De Lier

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie leveren we ook andere letters van metaal die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.