Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal in Vlaardingen

Metalen decoratie aan de wand is een veel gebruikte soort woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is beschikbaar in een scala van vormen en designs. Uw appartement bestaat dan wel uit meerdere muren, maar uw unieke persoonlijke signatuur komt van de persoonlijk gekozen atmosfeer binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een goede manier om uw huis dat individuele sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het uw appartement aan met metalen wanddecoratie. Deze elegante uitstraling grijpt terug naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als eye-catcher in Vlaardingen

Onze collectie metalen decoratie aan de wand uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot intieme planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie aan de wand

Ondanks het feit dat een omvangrijk gedeelte van onze metalen wandkunstwerken zijn gemaakt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er op aanvraag ook een behoorlijk breed scala aan kleuren voorhanden in Vlaardingen.

Het bevestigen van Metalen Decoratie aan de wand

Laat je vooral niet misleiden door het bestendige uiterlijk. Het grootste deel van de decoratie aan de wand is ontworpen met het oog op hun gewicht, zodat ze vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder gebruik te hoeven maken van zware beugels. Onze wanddecoratie is eenvoudig te plaatsen!

Bekijk ons wanddecoratie assortiment en selecteer direct een mooie nieuwe look voor uw ruimte.

Wat is kunst?

Er is geen eenduidige definitie van wat kunst exact inhoudt, en het beeld erover is door de tijd heen meerdere keren aangepast.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen in Metalen decoratie aan de wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en de trend vervolgens snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Tip: Ga voor een metalen letter kleur die contrasteert met de muur kleur om de letters nog extra op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypes en Afmetingen Metalen Metalen Wanddecoratie

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en verschillende vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes die we aanbieden geven voldoende mogelijkheden om ieder soort muur in iedere ruimte naar eigen inzicht te verfraaien.

Kies één van de fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst er direct uit! 

Kwalitatieve Nederlandse Metalen Producten

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in Azië laten produceren worden al onze wanddecoratie ontwerpen in Nederland gefabriceerd. Daarnaast wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunst van Staal staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en daarom nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  producten, maar streven we daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Vlaardingen

 

Naast onze metalen wanddecoratie hebben we ook andere letters van metaal die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte opgehangen worden.