Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal Rozenburg

Metalen wanddecoratie is een gewaardeerde vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is te krijgen in een groot assortiment van vormen en designs. Uw huis bestaat dan wel uit meerdere muren, maar uw originele persoonlijke signatuur wordt gerealiseerd door de decoratieve sfeer binnenin. Wilt u een prima wijze om uw huis dat eigen sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis of kantoor aan met metalen wanddecoratie. Deze bijdetijdse look is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als inspiratiebron in Rozenburg

Onze collectie metalen wanddecoratie bestrijkt het uiterste van de stijlschaal, van abstracte patronen tot knusse flora en fauna ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen wanddecoratie

Ondanks dat een omvangrijk deel van onze metalen metalen kunst ontwerpen zijn gemaakt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is ook een behoorlijk breed spectrum aan specifieke kleuren mogelijk in Rozenburg.

Het plaatsen van Metalen Decoratie aan de wand

Laat je vooral niet misleiden door de solide uitstraling. De meeste wanddecoratie is ontworpen rekening houdend met het gewicht, met als gevolg dat de decoratiestukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder gebruik te hoeven maken van zware beugels. Onze wanddecoratie is door iedereen te plaatsen!

Bekijk onze variëteit en kies direct een mooie hedendaagse stijl voor uw woning.

Wat is de definitie van kunst?

Er bestaat geen standaard begripsbepaling van wat kunst exact inhoudt, en de interpratie ervan is in de loop van tijd meerdere malen aangepast.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er geen onderscheid gemaakt met ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen in Metalen decoratie voor aan je Rozenburgse wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die ontwikkeling daarna snel wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Tip: Ga voor een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur-kleur om onze decoratieve stalen letters nog beter op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypes en Afmetingen Metalen Letters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters en ook de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben geven ruime mogelijkheden om ieder soort muur in elk soort ruimte naar wens te verbeteren.

Kies één van onze lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in Azië laten maken worden al onze artikelen gewoon hier in Nederland gefabriceerd. Daarnaast wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  producten, maar streven daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Rozenburg

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie leveren we ook andere letters van staal die iedere ruimte zullen verrijken.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte opgehangen worden.