Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal voor Oostbuurt Zuid-Holland

Metalen decoratie aan de wand is een populaire vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is te krijgen in een scala van vormen en designs. Uw woning bestaat uit meerdere muren, maar de eigen persoonlijkheid bestaat uit de persoonlijk gekozen ambiance binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een passende wijze om uw huis dat individuele gevoel van levendigheid te geven? Kleed het uw appartement of kantoor aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze elegante uitstraling is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie aan de wand als inspiratiebron in Oostbuurt

Ons aanbod metalen decoratie aan de wand strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot knusse flora en fauna ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie aan de wand in kleur

Ondanks het feit dat een aanzienlijk deel van onze metalen kunststukken voor aan de wand zijn afgewerkt in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er tevens een aanzienlijk breed diversiteit aan speciale kleuren mogelijk in Oostbuurt.

Het plaatsen van Metalen Decoratie aan de wand

Laat je vooral niet misleiden door het duurzame uiterlijk. Het grootste deel van de decoratie aan de wand is ontworpen met het oog op hun gewicht, waardoor de stukken net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden bevestigd zonder gebruik te hoeven maken van speciale beugels. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis op te hangen!

Bekijk ons assortiment en kies heel gauw de mooie aangepaste uitstraling voor uw woning.

Wat is kunst?

Er is geen standaard begripsbepaling van wat kunst precies inhoudt, en het beeld erover is door de tijd heen uiteraard aangepast.

De drie klassieke takken van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die voorkeur vervolgens langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie aan de wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie aan de wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie aan de wand.

Pro Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de muur kleur om de stalen letters nog extra op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Lettertypes en Formaten Metalen Metalen Wanddecoratie

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. De kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes van de metalen letters die we in ons assortiment hebben geven alle mogelijkheden om ieder soort muur in elk soort ruimte naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies uit één van de fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie aan de wand in Azië laten fabriceren worden al onze artikelen hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen decoratie aan de wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij leveren 100% Klanttevredenheid

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde metalen letters, maar streven wij daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Oostbuurt

 

Naast onze metalen wanddecoratie bieden we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte opgehangen worden.