Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Wanddecoratie Kopen voor Maassluis

Metalen decoratie aan de wand is een beminde vorm van woondecoratie.

Metalen decoratie aan de wand is beschikbaar in een diversiteit van vormen en ontwerpen. Uw woning bestaat uit meerdere muren, maar uw originele persoonlijke signatuur bestaat uit de details binnenin. Wilt u een goede manier om uw ruimte dat individuele sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het uw appartement aan met metalen wanddecoratie. De eigentijdse uitstraling grijpt terug op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als sfeermaker in Maassluis

Onze selectieverscheidenheid metalen wanddecoratie strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot knusse flora en fauna vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen wanddecoratie

HoewelAlhoewel een aanmerkelijk gedeelte van onze metalen wanddecoratie kunstwerken zijn gemaakt in mat zwart metaal of in cortenstaal (roest) metaal , is er tevens een vrij breed diversiteit aan kleuren ter beschikking in Maassluis.

Metalen wanddecoratie Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door het bestendige uiterlijk. Het grootste deel van de wanddecoratie is ontworpen met het oog op het gewicht, waardoor de stukken vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden geplaatst zonder zware beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis te bevestigen!

Bekijk onze wanddecoratie keuze en vind vandaag nog een mooie aangepaste uitstraling voor uw woning.

Wat is de definitie van kunst?

Er bestaat geen standaard definitie van wat kunst inhoudt, en het beeld erover is in de loop van tijd sterk veranderd.

De drie klassieke kolommen van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gedifferentieerd in ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die trend vervolgens langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Pro Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de achtergrond om onze decoratieve metalen letters nog extra op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Fonts en Afmetingen Metalen Decoratieletters

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. De kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes van de metalen letters die we aanbieden geven voldoende mogelijkheden om ieder muur in elk soort ruimte naar eigen inzicht te verbeteren.

Kies één van onze lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst er direct uit! 

In Nederland Gefabriceerd

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in Azië laten maken worden al onze wanddecoratie ontwerpen in Nederland gefabriceerd. Daarnaast wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  producten, maar streven wij daarnaast ook naar een klant-tevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Maassluis

 

Naast onze metalen wanddecoratie hebben we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een eerste impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag uiteraard ook in iedere andere kamer of ruimte geplaatst worden.