Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Decoratie Bestellen voor Krimpen aan de Lek

Metalen decoratie voor aan je wand is een veel voorkomende soort woondecoratie.

Metalen decoratie voor aan je wand is beschikbaar in een veelheid van vormen en designs. Uw huis bestaat uit vier muren, maar ieders eigen persoonlijkheid wordt gerealiseerd door de decoratieve ambiance binnenin. Wilt u bijvoorbeeld een uitstekende manier om uw huis dat individuele sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het woonhuis of kantoor aan met metalen decoratie voor aan je wand. Deze smaakvolle uitstraling verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als inspiratiebron in Krimpen aan de Lek

Onze collectie metalen decoratie voor aan je wand beslaat het uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot knusse flora en fauna thema’s.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen decoratie voor aan je wand

Ondanks dat een aanmerkelijk deel van onze metalen metalen kunst ontwerpen zijn afgewerkt in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is na contact met ons tevens een erg breed diversiteit aan specifieke kleuren voorhanden in Krimpen aan de Lek.

Metalen decoratie voor aan je wand Ophangen

Laat je vooral niet misleiden door de solide uitstraling. De meeste decoratie voor aan je wand is ontworpen rekening houdend met hun gewicht, waardoor ze net als andere wandkunstwerken kunnen worden gemonteerd zonder zware beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis op te hangen!

Bekijk onze wanddecoratie variëteit en selecteer direct de aangepaste look voor uw ruimte.

Wat betekent kunst?

Er is geen unieke beschrijving van wat kunst is, en de interpratie ervan is door de tijd heen sterk veranderd.

De drie klassieke peilers van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa 1800 werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er minder gekeken naar ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen decoratie aan de wand

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en dat die stroming daarna langzaam wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Tip: Kies een metalen letter kleur die contrasteert met de muur-kleur om onze metalen letters nog beter op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Verschillende Kleuren, Fonts en Formaten Metalen Decoratieletters

Metalen decoratieletters zijn verkrijgbaar in het zwart, champagne en diverse vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypen van de metalen letters die we in ons assortiment hebben geven ruime mogelijkheden om ieder muur in elk soort ruimte naar eigen inzicht aan te kleden.

Kies uit één van onze lettertypes en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst of spreuk er direct uit! 

Kwalitatieve Nederlandse Metalen Producten

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in China/Azië laten fabriceren worden al onze artikelen in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal staat voor degelijke Nederlandse kwaliteit en nemen we je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij enkel kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde decoratieve letters, maar streven daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Krimpen aan de Lek

 

Naast onze metalen wanddecoratie hebben we ook andere Metalen Letters die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst mag natuurlijk ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.