Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Metalen Decoratie Bestellen voor Lekkerkerk Zuid-Holland

Metalen wanddecoratie is een populaire vorm van woondecoratie.

Metalen wanddecoratie is te krijgen in een groot assortiment van vormen en ontwerpen. Uw woonhuis bestaat uit 4 muren, maar uw eigen persoonlijkheid bestaat uit de persoonlijk gekozen uitstraling binnenin. Wilt u een goede manier om uw ruimte dat eigen sfeertje van levendigheid te geven? Kleed het het huis aan met metalen wanddecoratie. De smaakvolle look is gebaseerd op de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen wanddecoratie als eye-catcher in Lekkerkerk

Ons aanbod van metalen wanddecoratie beslaat het uiterste van de stijlschaal, van abstracte thema’s tot knusse planten (zoals bomen en bladeren) en dieren (zoals vogels) vormen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Gekleurde Metalen wanddecoratie

Ondanks het feit dat een aanmerkelijk gedeelte van onze metalen metalen kunst ontwerpen worden geleverd in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er na contact met ons ook een aanzienlijk groot diversiteit aan kleuren mogelijk in Lekkerkerk.

Het ophangen van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door het duurzame uiterlijk. De meeste wanddecoratie is ontworpen met het oog op het gewicht, zodat ze vergelijkbaar met andere wandkunstwerken kunnen worden opgehangen zonder aangepaste beugels te hoeven gebruiken. Onze wanddecoratie is zonder technische kennis te bevestigen!

Bekijk ons assortiment en vind onmiddelijk een mooie nieuwe look voor uw woning.

Wat de betekenis van kunst?

Er bestaat geen unieke definitie van wat kunst precies inhoudt, en de ideeën zijn door de tijd heen sterk gewijzigd.

De drie klassieke kolommen van beeldende kunst zijn schilderijen, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot circa het jaar 1800 verwees kunst naar elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. In het moderne gebruik na de 17e eeuw, waarin esthetische overwegingen de boventoon voeren, worden de schone kunsten wel gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen in Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen goud en messing de grote interieurmetalen waren en dat die ontwikkeling daarna uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen wanddecoratie, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden wanddecoratie. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen wanddecoratie.

Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de muur kleur om onze decoratieve metalen letters nog beter op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypen en Formaten Metalen Metalen Wanddecoratie

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. De verschillende kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypen die we in ons assortiment hebben bieden ruime mogelijkheden om ieder soort muur in iedere ruimte naar wens te verfraaien.

Kies één van onze fonts en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve metalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de tekst er direct uit! 

Nederlandse Kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen wanddecoratie in Azië laten fabriceren worden al onze producten hier in Nederland gemaakt. Daarnaast wordt onze metalen wanddecoratie gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 verschillende fasen van ons productieproces.

Wij bieden 100% Tevredenheid van onze klanten

Wij leveren dus alleen kwalitatieve  producten, maar streven wij daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Lekkerkerk

 

Naast onze metalen wanddecoratie bieden we ook andere letters van staal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen (zuster) website: www.metalen-letters.nl

Hieronder geven we alvast een impressie van kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan uiteraard ook in een andere kamer of ruimte geplaatst worden.