Kunst-van-staal-logo-330x113-1

Wanddecoratie van Metaal Kopen in Papendrecht

Metalen decoratie voor aan je wand is een geliefde soort woondecoratie.

Metalen decoratie voor aan je wand is beschikbaar in een variëteit van stijlen en designs. Uw woonhuis bestaat uit meerdere muren, maar de originele persoonlijkheid wordt gerealiseerd door de uitstraling binnenin. Wilt u een goede manier om uw ruimte dat eigen gevoel van levendigheid te geven? Kleed het uw appartement of kantoor aan met metalen decoratie voor aan de wand. Deze eigentijdse look verwijst naar de retro-geïnspireerde mid-century stijl en maakt vaak gebruik van repetitieve afbeeldingen zoals zonnestralen of vliegende vogels voor een dramatisch effect.

Metalen decoratie voor aan je wand als sfeermaker in Papendrecht

Ons aanbod van metalen decoratie voor aan je wand strekt zich uit tot het uiterste van de stijlschaal, van abstracte vormen tot sfeervolle flora en fauna ontwerpen.

Tamara
Tamara
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar muurdecoratie voor onze eetkamer. Na lang zoeken, hadden we wel een idee wat we wilden maar we konden het helaas niet ergens vinden. Om deze reden hebben we contact gezocht met Kunst van Staal en we werden ontzettend goed verder geholpen. Er werd met ons meegedacht naar een oplossing op een bestaand ontwerp en hier waren we heel erg blij mee. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader om iets te kopen bij de site en je kan rekenen op een hele goede service.
Piet van Tongeren
Piet van Tongeren
Read More
Door iets vertraagde levering een mooi presentje gekregen De materialen zijn perfect we zijn zeer tevreden. Heel mooi.
Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Metalen decoratie voor aan je wand in kleuren

Ondanks dat een aanmerkelijk deel van onze metalen kunststukken voor aan de wand zijn afgewerkt in mat zwart of in cortenstaal (roest) , is er tevens een erg ruim diversiteit aan specifieke kleuren leverbaar in Papendrecht.

Het monteren van Metalen Wanddecoratie

Laat je vooral niet misleiden door de degelijke uitstraling. De meeste decoratie voor aan je wand is ontworpen met het oog op het gewicht, zodat ze net als alle andere wandkunstwerken kunnen worden opgehangen zonder gebruik te hoeven maken van speciale beugels. Onze wanddecoratie is door iedereen op te hangen!

Bekijk onze stukken en kies heel gauw de aangepaste look voor uw woning.

Wat de betekenis van kunst?

Er is geen unieke definitie van wat kunst is, en de ideeën zijn door de tijd heen meerdere keren aangepast.

De drie klassieke zuilen van beeldende kunst zijn schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Theater, dans en andere uitvoerende kunsten, evenals literatuur, muziek, film en andere media zoals interactieve media, vallen onder een bredere definitie van de kunsten.

Tot de 17e eeuw werd onder kunst verstaan: elke vaardigheid of beheersing en werd er niet gekeken naar ambachten of wetenschappen. Tegenwoordig worden de schone kunsten gescheiden en onderscheiden van verworven vaardigheden in het algemeen, zoals de abstracte of toegepaste kunsten.

Verschillende stijlen Metalen wanddecoratie

Herinnert u zich de jaren 1980 nog, toen grote interieurmetalen, zoals goud en messing dominant waren en de stroming vervolgens uiteindelijk wegebde?

Nu zijn ze terug op een subtielere manier waarbij metalen decoratie voor aan je wand, meubels, en decoratieve accessoires enorm populair zijn in goud, zwart, roestkleur of een metallic look.

Als u glamour wilt toevoegen aan uw slaapkamer, probeer dan gouden decoratie voor aan je wand. Of combineer goudkleurige meubels en verlichting met onze zwarte metalen decoratie voor aan je wand.

Pro Tip: Kies een metalen decoratieletter kleur die contrasteert met de achtergrond om de decoratieve stalen letters nog extra op te laten vallen! 

Tim van Pel

Metalen Letters als Wanddecoratie

Diverse Kleuren, Lettertypes en Afmetingen Metalen Metalen Wanddecoratie

Onze metalen wanddecoratie is verkrijgbaar in het zwart, champagne of diverse vrolijke kleuren. Onze kleuren metalen letters alsmede de diverse lettertypes die we in ons assortiment hebben bieden ruime mogelijkheden om ieder soort muur in elk soort ruimte naar wens te verbeteren.

Kies uit één van de lettertypes (fonts) en kleuren. De afmetingen bepaal je helemaal zelf. 

De decoratieve stalen muur letters zijn in vorm uitgesneden, zonder een achtergrond. Daardoor spring de gekozen tekst of spreuk er direct uit! 

Nederlands Fabricaat

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die hun Metalen decoratie voor aan je wand in Azië laten maken worden al onze producten in Nederland gefabriceerd. Daarbij wordt onze metalen decoratie voor aan je wand gesneden uit hoogwaardig Nederlands geproduceerd metaal. 
Kunstvanstaal.nl staat garant voor degelijke Nederlandse kwaliteit en we nemen je graag mee in de 5 fasen van ons productieproces.

Wij streven naar 100% Tevredenheid van onze klanten

Zoals gezegd leveren wij enkel kwalitatieve  in Nederland gefabriceerde metalen decoratieve letters, maar streven we daarnaast ook naar een maximale klanttevredenheid van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn. 

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie. 

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

Autobedrijf Selekt
Autobedrijf Selekt
Read More
Erg mooie producten van goede kwaliteit. Het contact verliep ook goed met de vriendelijke verkoper.
 Helga Boonzaaijer
Helga Boonzaaijer
Read More
Snelle levering, ziet er prachtig uit!
Menno Schaefer
Menno Schaefer
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
 Johnnie van Straten
Johnnie van Straten
Read More
Mooi product en zeer goede service van Tim.
Previous
Next

Kunst van Staal in Papendrecht

 

Naast onze mooie metalen wanddecoratie hebben we ook andere letters van metaal die mooi zijn in iedere ruimte.

We hebben hiervoor een eigen website: www.metalen-letters.nl

Bekijk hieronder alvast een eerste impressie van wat kunst voor de woonkamer. Deze kunst kan natuurlijk ook in iedere andere kamer of ruimte opgehangen worden.